Passzív jövedelem

Bemutatjuk Önnek, hogyan tud igent mondani arra  az egyszerű kérdésre hogy:

Van neked passzív jövedelmed?

Ha szeretnél:

  1. Közvetlenül pénzvisszatérítést kapsz minden vásárlás után! 
  2. Részesülhetsz a kedvenc kereskedőd-szolgáltatód-gyártód forgalmából amíg Ő működteti az Ő saját törzsvásárlói rendszerét. 

Vállalkozási igazolvány nélkül, elköteleződés vállalása nélkül, további sejtelmes-rejtelmes dolog nélkül, csak ilyen egyszerűen kapsz plusz jövedelmet, ( passzív jövedelem) ..!..

Passzív jövedelem

Komoly pénzt is kereshetsz kis ráfordítással a komfortzóna elhagyása nélkül, már ebben a hónapban!

Vidék, kisváros, nagyváros egyenlőek az esélyek!

bela.sramli@gmail.com
(06-30) 438 66-01


Passzív jövedelem nem is létezik! (pont)

Először is, meg kell ezt értened – passzív jövedelem nem létezik, abban az értelemben, amit a legtöbb ember ért passzív jövedelem alatt.
A legtöbben úgy határozzák meg a passzív jövedelem fogalmát, hogy -pénzkereset anélkül, hogy bármit tenni kellene érte-. Na ez nem létezhet….

Észrevetted már, hogy valahányszor belevágsz valamilyen üzleti lehetőségbe, amely passzív jövedelmet ígér, előbb-utóbb egy halom kényszerű elfoglaltságba keveredsz, és gyakran kimerülésig kell dolgoznod? Ilyenkor az történik, hogy a legtöbben feladják.

Az igazság az, hogy nincs olyan dolog, pénzkereset anélkül, hogy tenned kéne valamit.
Ha van ilyen lehetőség, akkor az nagy valószínűséggel valami más (hacsak nem arra gondolsz, hogy beteszed a pénzed egy fix kamatozású letétbe vagy befektetési, megtakaritási portfólióba, de azt befektetésnek nevezik.

A legtöbb ember az idejét cseréli pénzre, vagyis az idejét azzal tölti, hogy pénzt keressen, dolgozik. Egy nyilvánvaló és gyakori példa erre, hogy valaki havi fizetésért dolgozik, azaz nap mint nap fekteti be az energiáját, idejét és kap érte bért.
A passzív jövedelem alatt azt értjük, hogy a befektetett energiánk továbblendül, de már nem igényli a befektető közvetlen mozgatását.

Hát akkor, mi is az a passzív jövedelem?

Itt egy gondolat erre:

“A passzív jövedelem egy olyan jövedelem, amit nem az idődért kapsz cserébe, hanem a megfontoltan elvégzett munka későbbi, és folyamatos ellenértéke ”

FORRÁS:
Kenneth KOH (leadsleap.com) hírlevél
https://en.wikipedia.org/wiki/Kenneth_Koch