Cashback World webirodaTörzsvásárlói Program

Cashback World webiroda használata vásárlók részére

Posted

Szerző: Szekeres Tibor

1. Belépés
2. Kereskedő keresés
3. Vásárlás menete
4. Shopping pont dealek beváltása
5. Egyéb tudnivalók
6. Telefonos applikáció

1. Belépés

1. Minden vásárlót a szponzora, vagy kereskedő regisztrál be, a kettő között a különbség pusztán annyi, hogy a kereskedő a saját brandingelt kártyáját adja ki a vásárlójának, míg a marketer, a Cashback World által forgalomba hozott, színes kártyák valamelyikével tudja regisztrálni a vásárlóját!
Regisztráció megtörténte után minden vásárló kap egy belépési nevet, és egy jelszót, ezzel tudja használni a saját webirodáját.

Ebben a webirodában minden nyomon követhető, amire az ügyfél csak kíváncsi lehet a vásárlásai során. Miután megtörtént a regisztráció, az első belépés után, a jobb felső sarokban lévő üres buborékra érdemes rákattintani, és ott megkeresni a Beállításaim menüpontot.

Itt be kell állítani a bankszámla adatainkat, hogy a jutalékot tudja hová utalni a Cashback World, bármilyen változás történik a vásárló életében (cím, név, bankszámla adatok változása, itt tudja módosítani). Minden ügyfél a  regisztrációja alkalmával kap egy PIN kódot is, bármilyen adatmódosításra van szükség, ezt a rendszer kérni fogja, erre azért van szükség, hogy megfeleljen az oldal az adatvédelmi törvény passzusainak.

Mit tehet az ügyfél, ha elfelejti a jelszavát, vagy a belépési kódját?
Ilyen esetben az oldalon keresztül vagy mobiltelefonra, vagy e-mail címre kiküldik a belépési adatokat, ha így sem sikerül, akkor pedig érdemes felvenni a kapcsolatot a cashbackworld.com/hu központi irodájával telefonon, a 061-802- 4000 telefonszámon, 8-17 óra között munkanapokon hívható.

2. Kereskedő keresés

A vásárlók egyik leglényegesebb eleme, hogy hol tudnak vásárolni, hol tudják megkeresni a partnereket.

Ezt a legegyszerűbb módon a https://www.cashbackworld.com/hu főoldalán az Üzletek menüpontban találják meg. Amennyiben a vásárló rákattint, a menüpontra, akkor legördülnek a vásárlási kategóriák, itt ki tudja választani a vásárló, hogy milyen jellegű terméket, vagy szolgáltatást keres. (pl. ha egy hölgy cipőt szeretne vásárolni, akkor ráklikkel a cipő, táska és kiegészítő menüpontra), ekkor megjelenik az összes ezzel kapcsolatos partnervállalat, ugyanakkor a baloldalon szűkíteni lehet a szűrési lehetőségeket.

Cashback kártya:
Erre ráklikkel az ügyfél, akkor felhozza azokat a partnereket, akik offline elfogadják a kártyát.
Eredeti vásárlási utalványok: Itt azokat a partnereket hozza fel, akik nem fogadják el a Cashback kártyát, de a Cashback World forgalmazza az utalványát. Ilyen esetben, a központunkban, vagy utalványértékesítő helyeken lehet ezeket beszerezni.
Online vásárlás: Itt leszűri azokat a cégeket, akik on-line partnerek.

Mobil utalvány:
Hamarosan bevezetésre kerül, hogy mobiltelefonnal is lehessen fizetni, ennek az előkészítése most zajlik.

B2B: Olyan cégekre lehet szűrni, akik nemcsak a lakosságot, hanem a vállalatokat, és közületeket is kiszolgálnak, egyfajta nagykereskedői funkciót látnak el.

Baloldalon lejjebb haladva további szűkítéseket lehet eszközölni:

Új partnervállalatok:

Itt azokat a cégeket találjuk, akik az utóbbi időben csatlakoztak a rendszerhez.
Card Pick Up: Cashback World rendeszébe több mint 2000 cég található, de ezek egy része még nem állt át az új fejlesztésekre. Ebben a pontban azokra a cégekre lehet szűrni, akik már az új Cashback Solutions programra álltak át.

Utalványértékesítési pontok: Azok a partnerek, ahol a központunkon kívül meg lehet vásárolni néhány multinacionális cég utalványait.
Oldalon jobb felső gomb, Keresés, itt kulcsszó beírásával lehet keresni, alatta pedig a regionális és világszintű keresés + gomb megnyitásával országra, vagy régióra, városra lehet szűrni. Fontos, hogy minden külföldi Cahback World oldal a saját nemzeti nyelvén jelenik meg!

3. Vásárlás menete

Három vásárlási opció lehetséges, a cashback kártyás, az online vásárlás, és az utalványos.

Mikor kerül jóváírásra a kedvezményünk? A vásárló minden esetben a termék, vagy szolgáltatás teljes összegét fizeti ki. A vásárlást a kereskedő vagy a kártya lehúzásával, vagy rögzítésével abszolválja, ez az adat bekerül a Cashback World rendszerébe.

Ezt követően a Cashback World egy jutalékszámlát küld a kereskedőnek, amikor ez kiegyenlítésre került, a
Cashback World jóváírja a vásárló felé Cashback és Shopping Pont formájában. Ezt a folyamatot nyomon lehet követni a vásárló webirodájában, a jobb felső sarokban lévő buborék vásárlásaim menüpontjában. Erre ráklikkelve a vásárló összes vásárlása és a vásárlás státusza nyomon követhető. Ügyfél kedvezmények kifizetése minden kedden és
bankszámlára történik, abban az esetben, ha a kedvezmények összege elérte az 1500 Ft-ot!

Cashback kártyás vásárlás:

A Cashback World közösségében a partnerek 98%-ban elfogadják a Cashback kártyát. A vásárló a webirodán, vagy a telefonos applikáció segítségével kiválasztja a kereskedőt, majd megveszi a terméket. A kereskedő a vásárlást vagy a kártya befényképezésével rögzíti, vagy egy könyvelési felületen felkönyveli, vagy a blokkra a kártya adatait felírja, és később rögzíti a cashback rendszerébe. (A gyors technikai fejlődés miatt még nem állt át minden kereskedő az egységes Cashback Solutions rendszerre, és főleg a régi partnervállalatoknál előfordul, hogy a jóval elavultabb technológiát használják.) Biztonság kedvéért a vásárlás rögzítéséig őrizzük meg a blokkot, vagy bizonylatot, mert ezzel tudjuk bizonyítani, ha a kereskedő elmulasztja rögzíteni a vásárlásunkat!

On-line vásárlás:

Számos on-line partnervállalat áll a vásárlók rendelkezésére. Fontos főszabály, hogy az on-line shop-ok rendszere közvetlen összeköttetésben van a CashbackWorld rendszerével, így kizárólag a Cashback World oldalán, vagy a telefonos applikáción keresztül történő belépések után tudja a vásárló megkapni a kedvezményeket! (Ha a booking.com-on szeretnénk szállást foglalni, akkor minden esetben előbb a Cashback World oldalára lépjünk be, keressük meg a booking.com-ot, klikkeljünk rá, majd a rendszer átirányít a cég oldalára, és megtehetjük a vásárlást!)

Utalványos vásárlás:
Néhány multinacionális partnervállalat úgy csatlakozott jó pár éve a programhoz, hogy a Cashback World a cég által használt saját utalványait forgalmazza. Ilyen partnerek: TESCO – OMV, Muller, Oázis, Hunguest, Humanic, Office Depot, Vogele, Freddi Konyha, Playersroom, Playmax, Sportfactory.  Ezek a multik a pénztárosok kiképzésével betanításával küzdenek, ezért használják a központi értékesítési rendszert, az utalványt…

Ezeket az utalványokat a https://www.cashbackworld.com/hu budapesti központjában, vagy számos utalványértékesítő pontnál lehet megvásárolni, kizárólag készpénzben! Ilyen esetben ezekkel az utalványokkal fizet a vásárló az adott termékért, és a https://www.cashbackworld.com/hu már az utalvány vásárlásakor azonnal jóváírja a kedvezményt! Az utalványok beszerzésében természetesen a kollégák is segíteni tudnak. Ez a vásárlási mód 2018-tól fokozatosan kivezetésre fog kerülni, és a multi partnerek is átállnak a cashback kártya elfogadására!

myWorld Hungary Kft.
Stefánia út 101-103.
H-1143 Budapest

Telefon: +36 1 802 40 00
Fax: +36 1 801 70 79
E-Mail: service.hu@cashbackworld.com
www.cashbackworld.com


4. Shopping pont dealek beváltása

Shopping pont akciók és dealek beváltási lehetőségei
Minden vásárló vásárlásai során Cashback-et és Shopping Pontokat kap. Ezek a Shopping pontok a kereskedők által létrehozott deal (kuponokra) válthatóak be, mellyel további 10 – 100% kedvezményt kapnak a termékekre szolgáltatásokra.
Ezeket a dealeket a főmenű Akciók és Dealek menüpontjában tudjátok megnézni, és beváltani. Beváltás nagyon egyszerű, ráklikkeltek az általatok szimpatikusnak talált akcióra, vagy dealre, megjelenik a részletes leírása, majd ráklikkeltek a beváltásra. Ezt követően kaptok egy QR kódot, és vagy a telefonotokon, vagy kinyomtatva viszitek a kereskedőhöz a beváltott dealt! A jobb felső sarokban lévő buborékban az utalványaim menüpontra, ha ráklikkeltek, akkor az utalványaim és dealjeim menüpont alatt megtaláljátok a legenerált dealt. Egy Shopping Pont 1500-3000 Ft összegben kerül beváltásra, ezt minden esetben a kereskedő határozza meg!
Előfordulhat, hogy olyan ügyfelet akarunk beregisztrálni, aki már valamikor csatlakozott a https://www.cashbackworld.com/hu Vásárlói közösségéhez, ilyen esetben kérjétek a szponzoraitok, vagy a https://www.cashbackworld.com/hu központ segítségét!

5. Egyéb tudnivalók

https://www.cashbackworld.com/hu  főoldal Így Működik menüpontjában találhatóak azok az ismertető anyagok, melyek tájékoztatják a vásárlókat a rendszer használatáról.

Dealek használatáról egy részletes tájékoztatót a Dealek menüpontban találnak a vásárlók. Kártya elhagyás esetén vagy a szponzor, vagy a központ segítségével új kártyát tudunk hozzárendelni a vásárlónak, a jobb felső sarokban lévő buborék kártya hozzáadása menüpontban.
Bármilyen probléma van kereskedővel, nem írja jóvá a vásárlást, drágábban adja a termékét, mint eredetileg stb., ezt mindig jelezni kell a központ felé. Ilyen esetben a https://www.cashbackworld.com/hu központ akár ki is zárhatja a kereskedőt.

6. Telefonos applikáció

Vásárlás megkönnyítése érdekében a Sales Forces Android és EOS telefonokra is telefonos applikációkat fejlesztett.
Ezek segítségével a Cashback kártya a mobiltelefonon is elérhető, így ha otthon marad a kártya, akkor is le tudja olvasni a kereskedő.
Lakhelyhez közeli kereskedőket távolság alapján le lehet szűrni, és GPS alapon még
térképet is biztosít a vásárló számára, hogy könnyebben megtalálja a partnert.
Telefonon keresztül be lehet váltani Shopping Pontokat, on-line lehet vásárolni
Telefonon keresztül el lehet partnereket regisztrálni
Az applikáció ingyenesen letölthető a cashback app néven Andoidos és EOS telefonokra.

 

Remélem, hogy hasznos segítséget nyújt ez a rövid kis anyag a számotokra.

Srb

This form is closed